Feed Bee 1 кг. допълващ фураж за пчели

  • Кат. номер: 109019

Допълващ фураж за пчели

Същият продукт като този в торба от 20 кг, но опакован в торба от 1 кг.

НАТУРАЛЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА ПЧЕЛНИЯ ПРАШЕЦ (произведен в Канада)

Feedbee е първият поленов заместител, който не замърсява качеството на меда, но спомага за укрепването на пчелните семейства. Произвежда се от естествени растения и е толкова добър, колкото цветен прашец. Пчелните семейства, хранени с подхранка, почти удвояват производството на мед, а през пролетта ускоряват размножаването. Есенното подхранване намалява зимната смъртност.

Периоди на приложение:

Може да се прилага както на твърда храна, така и на сироп или на прах (сух, ранна пролет).

За пролетно стимулиране от края на февруари, както и за зимна подготовка от края на юли.Използва се в продължение на 6 седмици, и в двата периода. През лятото се използва при недостиг на прашец, за укрепване на пилото и за стимулиране на пчелната майка.

Същият продукт като този в торба от 20 кг, но опакован в торба от 1 кг.

РЕЦЕПТИ:

Рецепта 1: -10 кг фураж се смесва с 3 л вода или натурални чайове, може да се добави 0,5 л Нозевит, за предпазване от ноземоза, след което се разбърква добре с 25 кг пудра захар и се оставя сместа най-малко 24 часа, след което питата се поставя в найлонови пликове и се поставя върху рамките.

Рецепта 2 : Разтворете 1 кг захар в литър топла вода. Този сироп се смесва с 3 кг пудра захар и 2,5 кг Feedbee. Смесете състава и оставете за 24 часа. След това съставът (около 0,5-1 кг) се поставя в найлонови торби и се поставя в кошера, върху рамките.

Рецепта за сироп:  6 кг захар се разтварят в 4 л топла вода, към този сироп се добавят 1,5 кг Feedbee при непрекъснато бъркане. Оставете за 24 часа, след което разбъркайте отново; поставете в хранилката.

 

Този продукт не влияе върху качеството на меда!

Съхранение: на хладно и сухо място

Срок на годност: 3 години

Нетно количество :1 кг.

Хранителни елементи                  

- Протеин 36,4%

- Мазнини 3,9%

- Въглехидрати 41,8%

- Захар 10,0%

- Минерали 3,1%

Съдържа: Изключително растителни елементи, например: семена, листа, корени, плодове и трици.

Не съдържа: животински продукти, химикали, лекарства, соеви продукти, изкуствени оцветители, аромати, изкуствени консерванти, цветен прашец или други репродуктивни органи на растенията.

15,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: