Antivarnosem - допълващ фураж за пчели 500мл.

  • Кат. номер: 112097

Продуктът AntiVarNosem е алкохолен екстракт от растения, съдържащи натурални етерични масла, за пчеларство, с антивирусен и антибактериален ефект, като отлично средство срещу нозематоза.

Успешно замества Нозевит, кайто е подобен продукт, но по-богат на растителни екстракти, имащ в състава си 11 растения и пелин.

Това е и единственият продукт от този вид, използван при лечение на нозематоза, който е приет в БИО пчеларството.

Прилагайки го, осигурява добра чревна защита на пчелите и предотвратява бактериалното развитие на Nosema Apis, спомага за стимулиране на снасянето на майки чрез активните вещества, намиращи се в растенията (витамини и микроелементи), осигурявайки защита на пчелното семейство. при отслабване на дейността им

Стимулира храносмилателната ензимна секреция на пчелите и ларвите, а благодарение на високото съдържание на етерични масла благоприятства укрепването на пчелните семейства.

Препоръчително е да се използва в периодите на активен сезон без естествено бране, ранна пролет, есен и при лечение на инфекциозни и паразитни състояния. 

Препоръчителна доза:

 - 20 ml / литър в сироп 

 - 40 мл/кг твърда храна

Представлява концентриран разтвор, спиртен извлек от растения: лайка, жълт цвят, жълт кантарион, мента, миша опашка, глухарче, коприва, пелин, мащерка, босилек, копър и етерично масло от лавандула, пречистена вода, етилов алкохол, прополис

Валидност: 2 години

Продуктът е предназначен само за пчеларство

33,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 33,00 лв.
Моля, изберете: