ДУРАЦИД - спрей-пяна против оси

  • Кат. номер: 112013

Описание и начин на употреба

Препарат против оси и стършели спрей пяна за унищожаване на гнезда на оси DURACID SPRAY  VEBI 750 мл

Готов за употреба препарат против оси и стършели под формата на пенообразуващ спрей с изключително бързо и силно действие. Препарата е опакован в спрей с високо налягане и позволява унищожаване на гнезда на оси от разстояние до 4 метра.Продукта е под формата на пяна, която след напръскване обгръща гнездото на осите и стършелите и не позволява те да излязат от него живи. Отровата за оси и стършели е особено подходяща при наличие на големи и малки гнезда на оси в трудно достъпни зони и места.

Спрей пяна за унищожаване на гнезда на оси и стършели Vebi Duracid на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба на DURACID SPRAY

Преди да направите пръскане против оси разклатете добре флакона. Винаги пръскайте рано сутрин или късно вечер, когато осите са в гнездото си така ефекта ще бъде максимално добър. При пръскане против оси имайте в предвид, че наличието на вятър може да влоши качеството на третирането. Винаги взимайте предпазни мерки, които включват обличане с дрехи с далак ръкав, шапка и ръкавици. Това е необходимо в случай, че осите намерят начин да излязат от гнездото си и започнат да го защитават. Препарат против оси и стършели Duracid Spay образува инсектицидна пяна, която обгръща гнездото и унищожава всяка оса или стършел, които са  влезнали в контакт с него. Препарат порив оси и стършели Duracid Spay  може да пръска до 4 метра разстояние, но минималното препоръчително безопасно разстояние, от което може да пръскате оси или стършели е 2 метра от гнездото. Приложен върху повърхности има остатъчна ефективност от 2 седмици.Преди обработка помещенията да се освободят от хора, домашни!животни, храни,напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми!и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума. Биоцидът сe прилага както е описано в таблицата. След обработка премахнете гнездото на осите, като го свалите и изхвърлите.

Интервал между отделните третирания:

При необходимост третирането може да бъде повторено.
Достъп на хора и животни до'третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в  продължение на не по малко от 1 час.

Друга употреба:

Препарата може да се използва и против мравки, комари, мухи, хлебарки.

Технически характеристики

МАРКА:Vebi ИталияАДВ::100грама от продуктасъдържат: Циперметрин 40/60 (CAS № 52315A07A8):0.125g Тетраметрин (CAS № 7696A12A0) 0.25g Пиперонил бутоксид (CAS!№ 51A03A6):1.25g Емулгатор и мантиоксидант:0.42g Дезодориран петрол :5.28g ПропанAбутан:35.00g Дейонизирана вода ндо:100gПредупреждение за опасности:Прочети етикета преди употребаЦелеви Вредител:оси, стършелиКоличество:750 млТехнология:Бързодействащ унищожаващ спрей
22,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 22,80 лв.
Моля, изберете: