OXALIKA Premium - SLIM - сублиматор с контрол на температурата

  • Кат. номер: 500035

OXALICA Premium SLIM,  в сравнение с OXALIKA Premium simple, има по-малка форма на изпарителната глава, за да позволи въвеждането му през най-малкия отвор на дъното. По този начин, особено през есента, когато прелката е стеснена, можем да извършим третирането, без да премахваме мишепредпазителя. 

OXALIKA Premium  - SLIM  е най-съвременният електрически сублиматор, с контрол на температурата, за оксалова киселина, като най-бързият сублиматор от този тип. Захранването се извършва на 12V, от автомобилния акумулатор или токоизправител. Нагревателният елемент е оптимизиран за сублимация на оксалова киселина, с намалена мощност от само 120 W, повече от половината от консумацията на еквивалентни сублиматори, което осигурява на сублиматора OXALICA Premium SLIM  висока автономност и ниска консумация на енергия. 

OXALICA Premium SLIM използва сублимация директно в кошера, като се въвежда през прелката, което му дава редица предимства пред класическите сублиматори: сублимацията се извършва вътре в кошера, загубата на пари от оксалова киселина е минимална; по време на сублимация, устройството е позиционирано под рамките, прилагането на лечението е много по-равномерно, директно в рамките, като по този начин се повишава степента на ефективност на лечението. 

В същото време, чрез метода на конструиране, OXALICA  Premium SLIM премахва редица недостатъци, свързани с безопасността на работа на устройството, като запушване на изпускателната тръба за пари с оксалова киселина, загуби на пари поради недобро затваряне, изгаряне на уплътнението и т.н., като всички те са окончателно отстранени. 

Контролът на температурата при OXALICA Premium SLIM  се извършва с интегрирана температурна сонда, при добре установена и контролирана стойност. По този начин температурата на съда за сублимация никога няма да надвишава 190C, максималната температура на сублимация, като по този начин се осигурява както бърза сублимация, така и в същото време намалена степен на загуби на оксалова киселина поради нейното разлагане при по-високи температури. 

Захранването с акомулатор 12V на OXALICA Premium SLIM  дава на пчеларя висока степен на автономност и независимост, OXALICA Premium SLIM се доставя  с 3m дълъг захранващ кабел и 2 дозиращи лъжици за оксалова киселина. 

 
540,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 540,00 лв.
Моля, изберете: