OXALIKA PRO - EASY - сублиматор с контрол на температурата

  • Кат. номер: 101009

 

Професионалният изпарител за оксалова киселина OXALIKA PRO EASY е оборудван с 3 капачки за сублимационната камера.
Оборудван с температурен контролер, предлага се в 12 волта или 220 волта.

  • CE сертифициран.
  • Висока мощност 300-360 вата.
  • Предлага се в: 12 волта или 220 волта.

Сублимационната камера е изработена от здрав, антикорозионен алуминий с добра топлопроводимост, която гарантира по-равномерно разпределение на температурата без образуване на "горещи точки" и "студени точки". По този начин се получава по-кратко време за изпаряване. 10 секунди за 1 грам оксалова киселина, 25 секунди за 2 грама оксалова киселина.

За разлика от останалите сублиматори,  OXALICA PRO - EASY  е първият сублиматор, който идва с камера за сублимация, изолирана отвън, така че промяната на температурата от една сублимация към друга е възможно най-кратка, нагряването на сублимационната камера е възможно най-кратко възможно най-бърз и за пестене на енергия. Това прави устройството нечувствително към ниски температури на околната среда и наличието на вятър.

В същото време, за първи път,  OXALICA PRO - EASY  идва с термично изолирана ,  взаимозаменяема дифузна тръба, дължината на тръбата може да бъде избрана по време на процеса на поръчка. Най-голямото значение на изолираната дифузорна тръба е, че предотвратява повторната кристализация на оксаловата киселина на изхода от сублимационната камера, отлагането върху тръбата и намалява риска от запушване на дифузьорната тръба.

Променливата дължина на дифузерната тръба позволява обработка на кошери от различни позиции: от прелетната дъска, пред кошера, през процеп/отвор, специално направен зад кошера или през подкапачната табла. В същото време кошерите от полистирол или полиуретан могат да бъдат третирани, без да се притеснявате от разтопяването или изгарянето им, като тръбата на дифузора е изолирана отвън. 

Много здрава и надеждна конструкция.


Смята се, че OXALICA PRO - EASY е много универсален, като може да бъде адаптиран за всякакъв размер на пчелина. Така след закупуването на  уреда OXALICA PRO - EASY, по-късно, с увеличаване на броя на кошерите, чрез закупуване на допълнителни аксесоари, модел OXALIKA PRO EASY може да се трансформира в модел OXALIKA PRO FAST или модел OXALIKA PRO SMART.


Предлага се в 12 волта или 220 волта.

 
920,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 920,00 лв.
Моля, изберете: