OXALIKA Prо - FAST - сублиматор

  • Кат. номер: 500038

Професионален изпарител на оксалова киселина OXALIKA PRO FAST e с клапан за бързо и многократно въвеждане на оксалова киселина. Сублиматор от последно поколение и най-модерният технологично за сублимация и приложение на оксалова киселина в кошерите.

Оборудван с контрол на температурата, предлага се в 12 волта или 220 волта.

Върховната новост на този модел е вграденият резервоар за оксалова киселина и дозатор за многократно и прецизно приложение на киселината. 

Капачката на дозатора може да се смени с клетки от 1,5 или 2g. 

CE и RoHS сертифицирани.

Висока мощност на нагряване: 300-360 вата.

Предлага се в: 12 волта или 220 волта.

Сублимационната камера е изработена от здрав, антикорозионен алуминий с добра топлопроводимост, която гарантира по-равномерно разпределение на температурата без образуване на "горещи точки" и "студени точки". По този начин се получава по-кратко време за изпаряване. 10 секунди за 1 грам оксалова киселина, 25 секунди за 2 грама оксалова киселина.

За разлика от останалите сублиматори,  OXALICA PRO - FAST  е първият сублиматор, който идва с камера за сублимация, изолирана отвън, така че температурната промяна от една сублимация към друга е възможно най-кратка, нагряването на сублимационната камера е възможно най-кратко. възможно най-линеен и за пестене на енергия. Това прави устройството нечувствително към ниски температури на околната среда и наличието на вятър и спомага за спестяване на живота на батерията.

В същото време, за първи път,  OXALICA PRO - FAST  идва с термично изолирана ,  взаимозаменяема дифузна тръба, дължината на тръбата може да бъде избрана по време на процеса на поръчка. Най-голямото значение на изолираната дифузорна тръба е, че предотвратява повторната кристализация на оксаловата киселина на изхода от сублимационната камера, отлагането върху тръбата и имплицитно намалява риска от запушване на дифузьорната тръба.

Променливата дължина на дифузерната тръба позволява обработка на кошери от различни позиции: от прелетната дъска, пред кошера, през процеп/отвор, специално направен зад кошера или през подкапачната табла. В същото време кошерите от полистирол или полиуретан могат да бъдат третирани, без да се притеснявате от разтопяването или изгарянето им, като тръбата на дифузора е изолирана отвън. 

 

 
1 500,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 500,00 лв.
Моля, изберете: