Протеинова твърда храна с ULTRA BEE- 18% протеин- 1кг.

  • Кат. номер: 109012

Протеинова твърда храна с ULTRA BEE в опаковки от 1кг. 

Оригиналната рецепта на ManLake, с високо съдържание на Ultra Bee протеин на прах 

Тази храна съдържа 30% Ultra-Bee, което съответства на 18% съдържание на суров протеин. 

Това е може би най-сложната протеинова храна, направена с естествен заместител на полени, като Ultra-bee е топ продуктът на компанията Mann Lake.

Препоръчително е тази пита да се използва в ранна пролет или късна есен, поради липса на естествен прашец или при наличие на полен с лошо количество и качество. 

Питата с Ultra-Bee благоприятства развитието и укрепването на пчелното семейство, като влияе пряко върху растежа на пилото на майката, оптималното развитие на пилото, особено в ранна пролет при липса на прашец или паша, укрепва имунната система на възрастните пчели и стимулиране на хипофарингеалните жлези. 

Предимствата на използването на протеиновата добавка Ultra-Bee са: съдържа най-голямо количество най-качествен протеин, има най-ниска остатъчна стойност, като по този начин намалява натоварването на червата на пчелите, разработена е научно, специално за хранене на пчели. 

Състав: Пудра захар, F40 сироп, захарен сироп, Ultra-Bee протеинова добавка 

  1. Ранна пролет: след почистващото облитане се прилага между 0,5 и 1,5 кг пита с Ultra-Bee в зависимост от силата на пчелното семейство. След 10-20 дни се допълва с количество, равно на изразходваното от пчелното семейство.
  2. През активния сезон се прилага между беритби или през сухи периоди в количества между 0,3 и 0,5 кг. Задължително ще бъде осигурено и необходимото водоснабдяване в близост. За рояци  брачни се прилагат по-малки количества, между 0,1 и 0,3 kg
  3. В края на лятото и есента до редовно летене на пчелите се дават количества между 0,5 и 1 кг в зависимост от нуждите на семейството. На равни интервали ще се допълва с количества, равни на консумираните от пчелното семейство. 

Количеството пита, което се дава на пчелното семейство, ще се оптимизира в зависимост от климатичните условия, силата на семейството и желаните резултати.  

Питата няма да се раздава в кошерите, които ще се транспортират. Препоръчително е да се съхранява на високи и хладни места. 

 

Опаковани в кашони по 15 кг 

 

9,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 9,50 лв.
Моля, изберете: