Протеинова твърда храна ApiPro с Ultra Bee 18%,1кг.

  • Кат. номер: 109013

Твърда протеинова храна за пчели с витамини и минерали и UltraBee. Може да се прилага рано напролет след почистващото облитане, през активния период  и през есента до редовни облитания на пчелите.

ApiPro UltraBee е протеинова храна за пчели от гамата PREMIUM, предназначена да увеличи максимално пилото и да стимулира производството на пчелно млечице. При производството на ApiPro UltraBee сме използвали само най-добрите естествени съставки, за да осигурим най-високо качество за вашето пчелно семейство. Прахът UltraBee, използван в производствения процес, е на растителна основа и не съдържа никакви животински продукти.

 

Правилно сме балансирали съставките, така че вашите пчели да получат полезното хранене, от което се нуждаят, във възможно най-ефикасната форма. При производството на ApiPro UltraBee ние използваме усъвършенстван процес на смилане, за да намалим размера на частиците на нашата захар на прах, по-малък от всеки друг продукт, който ще намерите на пазара. Това позволява комбинацията от съставки в ApiPro UltraBee да бъде по-лесно смилаема, давайки на кошера ви необходимото хранене.

Предимства от използването на ApiPro с UltraBee: 

  • максимизира популацията на пило
  • увеличава продължителността на живота на пчелата
  • укрепва пчелните семейства

Срок на годност:  24 месеца от датата на производство

8,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 8,90 лв.
Моля, изберете: