ALVEIS CLEAN 1L-продукт за почистване на восък и прополис

  • Кат. номер: 112109

ALVEIS CLEAN  е алкален детергент-обезмаслител, идеален за отстраняване на органични материали като прополис и восък от повърхности.

ALVEIS CLEAN Може да се използва за почистване на камери за извличане на мед, външността на машини и цялото пчеларско оборудване, като кошери, рамки, хранилки, маточници (решетки на Ханеман), инструменти за пчелни кошери, опушвални и др.

ALVEIS CLEAN е пенлив, силно алкален препарат, който чрез  образуване на обилна пяна удължава времето за контакт с повърхности, включително вертикални, като улеснява отстраняването на най-упоритите замърсявания.

ALVEIS CLEAN е съвместим с всички материали с изключение на леки метали като алуминий или галванизирани метали. 

  • Лесно отстранява остатъците от прополис и восък от повърхности
  • действайте бързо 
  • това е професионален, концентриран продукт

 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ:

Препоръчваме да използвате продукта разреден във вода в концентрация от 3% до 6% (от 30ml до 60ml за 1 литър вода).

Изборът на концентрация се основава на количеството и степента на замърсяване, което трябва да се отстрани (6% разтвор е подходящ за по-груби замърсявания). Разтворът може да се нанася ръчно или със специални дюзи за разпенване (индустриален случай).

Елементите за почистване също могат да бъдат потопени в разтвора. Оставете продукта да подейства поне 5 минути или докато се достигне желаното ниво на чистота, след това отстранете и изплакнете добре с чиста вода. 

Метална решетка на Ханеман, преди и след почистване с ALVEIS CLEAN:

Alveis Clean

Приготвеният за измиване разтвор се поставя в съд от инертен материал (пластмаса, гума и др.), за да не взаимодейства със самия разтвор. 

По време на употреба (от приготвянето на разтвора до изплакването на почистените стоки, препоръчваме да използвате лични предпазни средства, подходящи за алкална среда (ръкавици, очила, ръкавици, подходящи обувки). 

 

ALVEIS CLEAN  е професионален, концентриран продукт на италианската фирма ALVEIS by Chemicals Laif (производител на ApiLife Var, Micostop, Api Bioxal и др.)

Чрез разреждане на един литър от този продукт могат да се приготвят 17 до 33 литра почистващ разтвор, както следва: в зависимост от степента на замърсяване или желаното качество на почистване, разредете 3 до 6% ALVEIS CLEAN във вода (30 ml продукт  /  1 литър вода или 60 ml продукт / 1 литър вода). 

32,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 32,00 лв.
Моля, изберете: