АпиКомплекс - 120гр

  • Кат. номер: 112113

АпиКомплекс - 120гр

Продуктът Апикомплекс е биостимулатор за пчеларско приложение  , който се предлага под формата на  жълто-оранжев водоразтворим прах.
 
 
Състав : Витамини: B1, B2, B6, B12, H, C, PP, калциев пантотенат.
 
 
действие . Витамините в състава са  важни растежни фактори, влизащи в състава на ензими с основна роля във функциите на пчелния организъм. Участва пряко в  метаболизма на въглехидратите, липидите и протеините, като е важен за  синтеза на хемолимфата, храненето на нервната система, оогенезата (стимулира  снасянето на майката) и образуването на мастното тяло при зимуващите пчели. 

Препоръки: Препоръчва се при  недостатъчен запас от витамини от природата (ранна пролет и есен, при липса на бране и доставка на качествен прашец), при интоксикации, храносмилателни разстройства,  като спомагателно средство при инфекциозни и паразитни състояния и в периоди от  активния сезон без естествено събиране. Не се прилага по време  на медосбор.
 
Приложение: Прилага се в  течна храна (сироп), както следва: 1 гр./литър сироп и в твърда храна  -2 гр./1 кг  изделиe. Условия за съхранение: на сухо и прохладно място, максимум  25ºC. 
Опаковка: Пластмасова бутилка от 0,120 kg , съдържаща  водоразтворимия витамин на прах, пластмасова мерителна чашка  (4 g дозирана лъжица)
Срок на годност: 1 година от датата на производство.
27,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 27,00 лв.
Моля, изберете: