Твърда храна Energetic с HiveAlive

  • Кат. номер: 109021

Твърда храна Energetic с HiveAlive е висококачествена храна, която повишава имунитета на пчелите, като спомага за поддържане на ниско ниво на заболявания като: ноземоза, американски гнилец,варовито пило и вароатоза. Минимизира загубите през зимата и генерира експлозивен растеж през пролетта. След хранене с HiveAlive се наблюдава средно увеличение от 89% на пчелната популация* и 45% увеличение на добива на мед.

Хомогенна смес, състояща се от микрозахарни кристали с диаметър по-малък от 1/100 mm, покрити с филм от ензимен инвертиран сироп и добавка от 2,5 ml HiveAlive/kg. Съдържа само високочиста захар, получена от генетично немодифицирано (без ГМО) захарно цвекло и без добавяне на индустриални сиропи.

Използваният сироп е получен по немска ензимна инверсионна технология, която елиминира появата на HMF (хидроксиметилфурфурол).

Произведено в ЕС, само със съставки от Европейския съюз. Произвежда се по сертифицирана HACCP система за контрол на производството на храни (№: HR100143332) и по сертифицирана система за контрол на качеството ISO 9001:2008 (№: HR100143331).

 

съставки:

  • захароза 79%,
  • ензимен инвертиран сироп 21% (глюкоза 7,5%, фруктоза 7,5% и вода 6%),
  • 2,5 ml HiveAlive

 

Срок на годност: 2 години (вижте датата на производство на опаковката).

Нетно тегло: 1кг +/- 5гр

Начин на употреба: За да имат пчелите достъп до питата и да могат да я консумират при най-добри условия, препоръчваме да направите прорез с ширина 1-2 см по дължината на опаковката и да поставите питата с този прорез. надолу, перпендикулярно на рамките. Така пчелите имат достъп от всеки покрит интервал, питата не се втвърдява и не тече през лятото, а при необходимост лесно се изважда за проверка на гнездото.

 

5,70 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5,70 лв.
Моля, изберете: