Протеинова твърда храна с HiveAlive 1кг.

  • Кат. номер: 109022

Силата 3 в 1 на рецепта, предназначена за професионален пчелар, който иска да реши едновременно 3 нужди, които често се припокриват при управлението на пчелните семейства: протеинова стимулация, енергийна добавка и повишаване на имунитета и устойчивостта към болести.

1. Със средно до високо съдържание на протеин, тази храна съдържа 11% заместители на цветен прашец, тествани при хранене на пчели, с ясни резултати за максимизиране на пилото на майката и увеличаване на количеството жизнеспособно пило, за което се грижи пчелното семейство. 

2. Енергийната съставка на тази храна не е никак за пренебрегване. Предлага се под формата на хомогенна паста от захарни микрокристали с диаметър под 1/100 mm, покрити с филм от ензимен инвертиран сироп, получен по немска технология, елиминираща появата на HMF (хидроксиметилфурфурол). Тортата съдържа само високочиста захар, получена от генетично немодифицирано захарно цвекло ( non-GMO ) и без добавка на индустриални сиропи.

3. Използвайки се по време на ключовите периоди от пчеларския календар (пролет, есен или рояково лято), 2,5 ml HiveAlive/kg се добавят за повишаване на имунитета на пчелите и спомагат за поддържане на ниско ниво на болести като: ноземоза, американски гнилец и вароатоза. HiveAlive минимизира загубите през зимата и генерира експлозивен растеж през пролетта. След хранене с HiveAlive се наблюдава средно увеличение от 89% на пчелната популация *, както и 45% увеличение на добива на мед. 

Съдържа витамини и минерали, необходими за развитието на пчелното семейство. Произведено в ЕС, само със съставки от Европейския съюз.

Произвежда се по сертифицирана HACCP система за контрол на производството на храни (№: HR100143332) и по сертифицирана система за контрол на качеството ISO 9001:2008 (№: HR100143331).

 

съставки:
  • захароза 66,5%,
  • ензимен инвертиран сироп 22,5% (глюкоза 8%, фруктоза 8% и вода 6,5%),
  • инактивирана бирена мая 5%,
  • обезмаслена соя 6% и
  • 2,5 ml HiveAlive.

 

Срок на годност : 1 година и 6 месеца

Нетно тегло на торбата : 1 кг +/- 5 гр

Картонена кутия: 15 х 1 кг

 

Начин на употреба:  За да имат пчелите достъп до питата и да могат да я консумират при най-добри условия, препоръчваме да направите един или повече прорези с ширина 1-2 сантиметра по ширината на опаковката и да поставите питата с тези процепи надолу, перпендикулярни на рамките. Така пчелите имат достъп от всеки покрит интервал, питата не се втвърдява и не тече през лятото, а при необходимост може лесно да се извади за проверка в гнездото.

 
5,95 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: