Енергийна твърда храна"Honey Bee Pro Standart"

  • Кат. номер: 109024

 Honey Bee Pro Standard е висококачествена енергийна храна, специално създадена за пчелите. Предлага се под формата на хомогенна паста, състояща се от микрозахарни кристали с диаметър под 1/100 mm, покрити с филм от ензимно инвертиран сироп. Съдържа само високочиста захар, получена от генетично немодифицирано (без ГМО) захарно цвекло и без добавяне на индустриални сиропи.

Използваният сироп е получен по немска ензимна инверсионна технология, която елиминира появата на HMF (хидроксиметилфурфурол).

Произведено в ЕС, само със съставки от Европейския съюз. Произвежда се по сертифицирана HACCP система за контрол на производството на храни (№: HR100143332) и по сертифицирана система за контрол на качеството ISO 9001:2008 (№: HR100143331).

 

съставки:

  • захароза 79%,
  • ензимен инвертиран сироп 21% (глюкоза 7,5%, фруктоза 7,5% и вода 6%).

 

Срок на годност : 2 години (вижте датата на производство на опаковката).

Нетно тегло : 1 кг +/- 5 гр

 

Начин на употреба : В студения сезон отрежете фолиото от опаковката от едната страна и поставете храната със страната без фолиото надолу, върху  гнездото. През топлия сезон фолиото не се реже изцяло, а само се правят прорези, за да не изтече храната между рамките. Съхранение: на сухо и засенчено място; при препоръчителна температура между 10℃ и 20℃.
5,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5,00 лв.
Моля, изберете: