Енергийна твърда храна с тимол "Honey Bee Pro Thymol"

  • Кат. номер: 109026

Honey Bee Pro Thymol cake е висококачествена енергийна храна, която помага в борбата срещу вароатора и нозематоза. Тимолът е мощен дезинфектант и фунгицид, който действа чрез изпаренията си. Концентрацията на тимол в тази храна е внимателно изчислена въз основа на научни изследвания, така че парите на тимол не представляват риск за пчелите, но са достатъчни за атака на паразита Varroa. Добра ефективност се постига при температури между 15 и 30 градуса по Целзий.

Тази храна, специално предназначена за пчели, е представена под формата на хомогенна паста, състояща се от микрозахарни кристали с диаметър по-малък от 1/100 мм, покрити с филм от ензимен инвертиран сироп. Съдържа само високочиста захар, получена от генетично немодифицирано (без ГМО) захарно цвекло и без добавяне на индустриални сиропи.

Използваният сироп е получен по немска ензимна инверсионна технология, която елиминира появата на HMF (хидроксиметилфурфурол).

Произведено в ЕС, само със съставки от Европейския съюз. Произвежда се по сертифицирана HACCP система за контрол на производството на храни (№: HR100143332) и по сертифицирана система за контрол на качеството ISO 9001:2008 (№: HR100143331).

 

съставки:

  • захароза 79%,
  • ензимен инвертиран сироп 21% (глюкоза 7,5%, фруктоза 7,5% и вода 6%).
  • Timol

Срок на годност : 2 години (вижте датата на производство на опаковката).

Нетно тегло : 1 кг +/- 5 гр

5,45 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5,45 лв.
Моля, изберете: