Протеинова твърда храна с HiveAlive 500гр.

  • Кат. номер: 109031

 Висококачествена протеинова храна, предназначена да стимулира увеличаването на количеството на пилото в гнездото и образуването на мастното тяло при пчелите през есента. Използван в ключови периоди от пчеларския календар: пролет, есен или лято в рояка, 5 ml HiveAlive/kg са добавени за повишаване на имунитета на пчелите и спомагат за поддържане на ниско ниво на заболявания като: ноземоза, американски гнилец, варовито пило и вароатоза. HiveAlive минимизира загубите през зимата и генерира експлозивен растеж през пролетта. След хранене с HiveAlive се наблюдава средно увеличение от 89% на пчелната популация* и 45% увеличение на добива на мед.

Хомогенна паста от микрозахарни кристали с диаметър под 1/100 mm, покрити с филм от ензимен инвертиран сироп, получен по немска технология, която елиминира появата на HMF (хидроксиметилфурфурол). Съдържа само високочиста захар, получена от генетично немодифицирано (без ГМО) захарно цвекло и без добавяне на индустриални сиропи.

Съдържа ефективна рецепта от гама-стерилизиран прашец, инактивирана бирена мая и обезмаслен соев шрот, общо 23% от продукта, за постигане на концентрация от 10% чист протеин. Съдържа витамини и минерали, необходими за развитието на пчелното семейство. Произведено в ЕС, само със съставки от Европейския съюз.

Произвежда се по сертифицирана система за контрол на производството на храни HACCP (№: HR100143332) и по сертифицирана система за контрол на качеството ISO 9001:2008 (№: HR100143331).

 

съставки:
  • захароза 52%,
  • ензимен инвертиран сироп 25% (глюкоза 8%, фруктоза 8% и вода 6%),
  • прашец, стерилизиран с гама лъчи 3% (не се предават болести, а протеинът се запазва непокътнат),
  • инактивирана бирена мая 8%,
  • 12% обезмаслена соя и
  • 2,5 ml HiveAlive.

Срок на годност : 1 година

Нетно тегло на торбата : 500g +/- 5g

Картонена кутия: 30 х 500гр

Начин на употреба:  За да имат пчелите достъп до питата и да могат да я консумират при най-добри условия, препоръчваме да направите прорез с ширина 1-2 см по дължината на опаковката и да поставите питата с този прорез. надолу, перпендикулярно на рамките. Така пчелите имат достъп от всеки покрит интервал, питата не се втвърдява и не тече през лятото, а при необходимост лесно се изважда за проверка на гнездото.

3,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3,90 лв.
Моля, изберете: