Гранули за отблъскване на змии и влечуги 500мл.- GOBACK

  • Кат. номер: 112169

Go back Гранули за отблъскване на влечуги и змии 500 гр.

Продукта е готов за употреба, чрез гранулирано разпръскване по земята, което помага за отблъскване на змии и други влечуги благодарение на неприятните ароматни есенции за тях. Продуктът има единствената функция да предотвратява присъствието на тези животни във външните зони, без да е вреден за тях и за околната среда. Има ефективност върху повечето влечуги. За човешкото обоняние продуктът няма вредни ефекти. Идеален за градини, дворове, къмпинги и др.

Начин на употреба и дозиране:

Разпределете продукта равномерно с помощта на специалната капачка за разпръскване.

Използвайте около 20 гр. на квадратен метър повърхност. Продуктът е ефективен за около седмица. Затова третирайте всяка седмица. Силните дъждове и напояването намаляват ефективността на продукта, така че третирайте отново.

Предупреждения:

Не използвайте продукта за цели, различни от посочените. Съхранявайте продукта плътно затворен в оригиналната опаковка на хладно и сухо място. Пазете от деца и животни. Както при всички прахообразни вещества, препоръчва се продуктът да не влиза в контакт с очите, ръцете или дихателните пътища. Прочетете внимателно инструкциите преди употреба. В случай на контакт с очите и лигавиците, изплакнете обилно с прясна вода. Не поглъщайте.

Състав: Продуктът съдържа инертни силикатни минерални и естествени ароматни есенции.

29,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 29,90 лв.
Моля, изберете: