Боя за маркиране на майки - ЗЕЛЕНА

  • Кат. номер: 107064

Боя за маркиране на майки 

Боя на водна основа без мирис, специално създадена за маркиране на майки. 

Много добра покривност и повишена устойчивост на абразия. 

Много важен аспект, който беше взет под внимание, е, че поради липсата на миризма на боя, тя не излага майката на опасност след маркиране.

В същото време, с помощта на лака , рискът от изтичане на боя върху майката се елиминира и с помощта на маркера, риск, който присъства особено в горещия сезон, когато оставяме маркера на слънце, което неизбежно води до убиване на съответната майка. 

При класическите бои трябваше да изчакате 5-10 минути (ако е много бързосъхнеща боя), докато боята изсъхне, от една страна, и цялата миризма на разредителя се изпари, за да не бъде нападната майката от пчели, които ни разпознават - в момента на освобождаване, защото миризмата на разредителя е по-силна от миризмата на "майка им" 

Боята се предлага опакована в бутилка "лак за нокти" от 10 ml, достатъчна за маркиране на няколкостотин майки или за използване в продължение на много сезони. 

Четката позволява лесно маркиране на обездвижената майка в ръката или в клетката и след няколко секунди боята изсъхва (особено ако я духаме) и майката може да бъде пусната безопасно обратно на рамката. 

11,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 11,00 лв.
Моля, изберете: